Menu
Logo thuisonderhoud.nl
Thuisonderhoud 10 jaar!
Thuisonderhoud 10 jaar!

Thuisonderhoud 10 jaar!

Thuisonderhoud (voorheen JVS Management) levert reeds 10 jaar haar diensten op het gebied van ‘Kostenreductie en Excellente Dienstverlening’ in het onderhoud van vastgoed.

John van Slobbe heeft in die periode het reparatie- en mutatie-onderhoud voor circa 60.000 woningen ingekocht met als resultaat dat de betrokken corporaties / vastgoedbeheerders jaarlijks met elkaar in totaal circa € 3.750.000,- op de directe onderhoudskosten besparen zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Processen zijn efficiënter en klantgerichter ingericht met een significante reductie van handlingskosten en een hoge mate van klanttevredenheid als resultaat.

Corporatiedirecteuren, Vastgoedbeheerders en VVE-beheerders: Maak vrijblijvend een afspraak bij u op kantoor. Ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Start 2018 met een impuls op het gebied van kostenreductie en dienstverlening aan uw klanten.

Voor een uitvoerige toelichting op onze diensten en onze klanten (wie zijn het en wat heeft Thuisonderhoud voor hen betekent?) verwijzen wij u graag naar http://www.thuisonderhoud.nl/onze-klanten/

John van Slobbe (06-36333363)

 

© Copyright - ThuisBV | Algemene voorwaarden | Privacy statement
© Copyright - ThuisBV
scrolltotop