Menu
Logo thuisonderhoud.nl
Samenwerking Thuisonderhoud en Coen Hagedoorn Bouwgroep
Samenwerking Thuisonderhoud en Coen Hagedoorn Bouwgroep

Coen Hagedoorn is een gevestigde naam op het gebied van bouwen en onderhouden in de corporatiesector. Een aanzienlijk aantal corporaties heeft het reparatie- en mutatie-onderhoud als een van de belangrijkste klantprocessen toevertrouwd aan Coen Hagedoorn. Naast het plannen en uitvoeren van werkzaamheden kiezen corporaties ook voor het laten verzorgen van de intake van de reparatieverzoeken. Korte lijnen, vakkundige intake en een klant die direct weet waar hij aan toe is zijn hierbij belangrijke argumenten.

Er wordt continu met corporaties samengewerkt om het niveau van dienstverlening op een hoger plan te brengen en om de mate van klanttevredenheid te optimaliseren. Speciaal voor de doelgroep woningcorporaties heeft Coen Hagedoorn mij als consultant Woningcorporaties gevraagd om de samenwerking te optimaliseren, efficiency te verbeteren en om te helpen bij het doorontwikkelen van de vaak al jarenlange relatie.

Ik kijk er naar uit om samen met Coen Hagedoorn en woningcorporaties een bijdrage te leveren aan kostenreductie en excellente dienstverlening. Het is een familiebedrijf zonder kapsones. Met bijna 20 vestigingen verspreid over het hele land zijn zij in staat om met vakmensen uit de regio op een snelle en persoonlijke wijze service te verlenen. De drive om continu te leren en verbeteren spreekt mij enorm aan.

Bent u ook bezig met kostenreductie en excellente dienstverlening in het dagelijks onderhoud? Bel nu: 06-36333363! Ik kom graag bij u langs voor een inspirerend gesprek!

 

John van Slobbe

T             06-36333363

M           john@thuisonderhoud.nl

W           www.thuisonderhoud.nl

© Copyright - ThuisBV | Algemene voorwaarden | Privacy statement
© Copyright - ThuisBV
scrolltotop