Menu
Logo thuisonderhoud.nl
Wie zijn we

Wie is Thuisonderhoud?

mr. J.J.F. (John) van Slobbe

Oprichter, eigenaar en directeur van Thuis BV.

Werkzaam op directieniveau sinds 1991 bij onder andere Woonbron, Woonstad Rotterdam en wonenCentraal. Eindverantwoordelijk voor klantprocessen, waaronder afhandeling van reparatieverzoeken en het (laten) uitvoeren van mutatie-onderhoud. Vanuit deze ervaring zet John zich sinds 2007 in als consultant onder de naam JVS Management BV. De afgelopen jaren bij diverse corporaties een significante (15-20%) reductie op de directe onderhoudskosten gerealiseerd met een gelijktijdige verhoging van de klanttevredenheid. Inkoopspecialist op het gebied van bouwkundige werkzaamheden, loodgieter, electra, schilder, ontstoppingen, glasherstel en asbestsanering.

Ervaring met afkoopvarianten voor een deel van de reparatieverzoeken. Specialist op het gebied van reductie van indirecte kosten bij onderhoudsprocessen. Green Belt in LEAN (In Q4 2016 in opleiding voor Black Belt in LEAN).

F.J. (Fleur) van Slobbe

Consultant

Ervaring op afdelingen Secretariaat, Legal en Marketing & Communicatie bij een advocatenkantoor (Huisvestingsadvocaten) en een expertisebureau (Cunningham Lindsey). Binnen Thuisonderhoud verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie en het contractbeheer.

 


© Copyright - ThuisBV | Algemene voorwaarden | Privacy statement
© Copyright - ThuisBV
scrolltotop