Menu
Logo thuisonderhoud.nl
Over ons

Over Thuisonderhoud

Thuisonderhoud is de specialist op het gebied van ‘kostenreductie en excellente dienstverlening’ in het onderhoud van vastgoed. Bij en met ons werken ervaren professionals op het gebied van klantprocessen en onderhoud. Ons netwerk van partners bestaat uit organisaties die hun sporen in de vastgoedsector in het algemeen en de corporatiewereld in het bijzonder verdiend hebben.

Thuisonderhoud is in 2016 opgericht door John van Slobbe, die reeds meerdere jaren op het thema ‘kostenreductie en excellente dienstverlening’ in het onderhoud voor woningcorporaties werkzaam is. De missie van Thuisonderhoud is corporaties, vastgoedbeheerders en VvE’s te¬†ondersteunen bij kostenreductie zonder concessies te doen aan de kwaliteit van¬†het vastgoed met een gelijktijdige impuls voor de kwaliteit van dienstverlening. De werkwijze van Thuisonderhoud kenmerkt zich door een resultaatgerichte en pragmatische aanpak met oog voor de klant en de onderhoudspartners.

Thuisonderhoud heeft haar roots in Rotterdam en associeert zich met de voor Rotterdam zo kenmerkende aanpak: ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’! Thuisonderhoud biedt deze aanpak met oog en gevoel voor regionale en lokale omstandigheden.
Uiteraard biedt Thuisonderhoud haar diensten aan woningcorporaties en vastgoedbeheerders in heel Nederland.

Thuisonderhoud opereert volkomen onafhankelijk en heeft geen enkel belang bij welk onderhoudsbedrijf dan ook. Wij werken uitsluitend voor vastgoedbeheerders (w.o. woningcorporaties) en dus nooit in opdracht van een onderhoudsbedrijf. Op deze wijze is onze onafhankelijkheid voor nu en de toekomst gewaarborgd.

 


© Copyright - ThuisBV | Algemene voorwaarden | Privacy statement
© Copyright - ThuisBV
scrolltotop