Menu
Logo thuisonderhoud.nl
Evaluatie

Evaluatie

Kostenreductie in het onderhoud gaat bij woningcorporaties vaak samen met:

  • verbetering van de kwaliteit van dienstverlening richting de klanten;
  • behoud van de kwaliteit van het woningbezit;
  • een duurzame vorm van samenwerking met een vaste groep externe onderhoudspartners.

Periodieke evaluaties zijn belangrijk om continu te werken aan ‘leren en verbeteren’. Thuisonderhoud heeft veel ervaring met het voorbereiden en organiseren van betekenisvolle evaluaties met onderhoudspartners (opgedaan bij onder andere Woonvisie Ridderkerk en Laurentius Breda).

Van een duurzame samenwerking met onderhoudspartners zal alleen maar sprake kunnen zijn als er door de onderhoudspartners een positief rendement uit de samenwerking wordt behaald. Externe onderhoudspartners zijn nu eenmaal geen charitatieve instellingen!

Thuisonderhoud heeft de financiële evaluatie ontwikkeld teneinde op basis van transparantie te toetsen of enerzijds de beoogde kostenreductie voor de corporatie wordt gerealiseerd en anderzijds positief rendement wordt behaald door de onderhoudspartners. Vanuit financiële evaluaties uitgevoerd bij onder andere Woonvisie Ridderkerk en Laurentius Breda weten wij met welke set van (marktconforme) prijsafspraken, met welk volume aan opdrachten en met welk serviceniveau richting klanten een positief rendement behaald kan worden door de externe onderhoudspartner.

Heeft u interesse in toepassing van de evaluatie als instrument om de bestaande samenwerking met de externe onderhoudspartners een nieuwe impuls op het gebied van efficiency te geven? Laat u dan uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen op korte termijn contact met u op!


© Copyright - ThuisBV | Algemene voorwaarden | Privacy statement
© Copyright - ThuisBV
scrolltotop