Menu
Logo thuisonderhoud.nl
Demo Reparatiebeslisboom

Demo van de ‘Reparatiebeslisboom’ nu beschikbaar!

Thuisonderhoud geeft u met de demo ‘Reparatiebeslisboom’ inzicht in wat u van deze nieuwe dienst mag verwachten.

Let op: De demo behelst slechts een klein deel van de gehele reparatiebeslisboom. Alleen de ruimtes ‘Badkamer’, ‘Toiletruimte’ en ‘Tuin’ zullen in de demo zichtbaar gemaakt worden. Deze demo zal u slechts de mogelijkheden van deze handige tool laten zien. Inhoudelijk kan deze tool helemaal voor u op maat gemaakt worden. Zo kan de reparatiebeslisboom volledig afgestemd op uw eigen onderhoudsbeleid (wie betaalt wat in het onderhoud?) worden ingericht. Als u uw huurders een service-abonnement voor huurdersonderhoud aanbiedt, dan zal ook deze dienst in uw reparatiebeslisboom worden ge├»mplementeerd. Ook kan de reparatiebeslisboom in een huurdersportaal een handige tool zijn om uw huurders op een gebruiksvriendelijke wijze 24 uur per dag via de laptop, iPad of telefoon een reparatieverzoek in te laten dienen.

Wilt u bij gebruik van een volledig op maat gemaakte reparatiebeslisboom:

  • Bevorderen dat uw klanten op een eenduidige wijze zonder willekeur worden geholpen?
  • Voorkomen dat er opdrachtbonnen voor rekening van de corporatie worden aangemaakt die conform eigen onderhoudsbeleid helemaal geen rekening corporatie zijn?
  • Bevorderen dat er volledige en juist geformuleerde opdrachtbonnen richting aannemers gaan met als doel om een gebrek zoveel als mogelijk in 1 huisbezoek af te handelen?

Laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de meerwaarde van een reparatiebeslisboom voor u en uw klanten te bespreken.

Klik hier om de demo van de reparatiebeslisboom te bekijken en uit te proberen.


© Copyright - ThuisBV | Algemene voorwaarden | Privacy statement
© Copyright - ThuisBV
scrolltotop