Menu
Logo thuisonderhoud.nl
Nieuw afkoopcontract voor Laurentius
Nieuw afkoopcontract voor Laurentius

Laurentius heeft voor haar woningbezit in Breda (7.600 woningen) een afkoopvariant voor een deel van de kosten in het reparatie-onderhoud geïmplementeerd. John van Slobbe heeft als consultant namens Thuis BV zowel Laurentius als de onderhoudspartners in het reparatie- en mutatie-onderhoud (Jansen Huybregts en De Kok Bouwgroep) begeleid in het totale traject om te komen tot een volledige set van afspraken op het vlak van klant, kosten, kwaliteit, proces en innovatie. Het moment van verlenging van de bestaande samenwerking met Jansen Huybregts en De Kok Bouwgroep is door Laurentius aangegrepen om een impuls aan de kwaliteit van dienstverlening te geven en om de efficiency in de samenwerking substantieel te verbeteren.

Reparatieverzoeken tot een bedrag van € 1.000,- ex btw zijn afgekocht voor een vast bedrag per woning.  De onderhoudskosten vanuit het service-abonnement voor huurdersonderhoud zijn voor een vast bedrag per abonnement afgekocht. Er zijn renovatiepakketten met vaste pakketprijzen overeengekomen ten aanzien van renovaties van badkamers, keukens en toiletten. Ten behoeve van de efficiency en de kwaliteit van het woningbezit zijn basismutatiepakketten voor vaste prijzen per mutatie overeengekomen.

De gemiddelde reductie van handlingskosten per ‘afgekocht’ reparatieverzoek voor Laurentius en de onderhoudspartners gezamenlijk bedraagt circa € 45,- ex btw, hetgeen met name wordt verklaard vanuit minder handling rondom facturatie. Bijvangst is een hoger % First-Time-Fixed (tevreden klanten!) en minder afstemmingsmomenten tussen opzichters en uitvoerders / vakmensen namens de onderhoudspartners, hetgeen de efficiency ten goede komt.

Interesse in  een gesprek over de mogelijkheden van een afkoopvariant in het reparatie-onderhoud voor uw organisatie? Bel  John van Slobbe (06-36333363) en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

© Copyright - ThuisBV | Algemene voorwaarden | Privacy statement
© Copyright - ThuisBV
scrolltotop