Menu
Logo thuisonderhoud.nl
Is uw prijzenboek up-to-date? Laat het nu toetsen!
Is uw prijzenboek up-to-date? Laat het nu toetsen!

Deze vraag wordt in deze dagen veelvuldig gesteld. Soms omdat de directie vanuit het oogpunt van kostenbeheersing een bevestiging van de mate van marktconformiteit van de prijsafspraken in het reparatie- en mutatie-onderhoud vraagt en soms ook omdat de verantwoordelijk manager zelf worstelt met deze vraag in het licht van de toenemende spanning op de markt. Stijgende loonkosten bij het onderhoudsbedrijf en hogere materiaalkosten zetten de te behalen winstmarge van het onderhoudsbedrijf onder druk. Hoe ga je om met de vraag van een onderhoudsbedrijf om (tussentijdse) aanpassing van prijsafspraken als je zelf nauwelijks zicht hebt op de mate van marktconformiteit van de bestaande prijsafspraken?

Wij kunnen uw prijzenboek voor het reparatie- en mutatie-onderhoud (o.a. bouwkundig, loodgieter, electra, stucadoor, schilder, asbest, ontstopping, glasherstel, PKVW, schuttingen en poorten), alsmede uw pakketprijzen voor renovaties van badkamers, keukens en toiletten toetsen op de mate van marktconformiteit. Dit kunnen wij doen omdat wij al jaren ervaring hebben opgedaan in inkooptrajecten voor woningcorporaties in het reparatie- en mutatie-onderhoud.

Wij kunnen exclusief putten uit een omvangrijke database met daadwerkelijk gemaakte prijsafspraken tussen corporaties en onderhoudsbedrijven. Uiteraard zijn data voor derden nooit te herleiden naar een specifieke corporatie en/of onderhoudsbedrijf. Wij gaan uitermate vertrouwelijk om met de in de afgelopen jaren ter beschikking gestelde data.

Desgewenst kunnen wij u ook ondersteunen in uw gesprekken over prijsaanpassingen met de onderhoudsbedrijven.

Neem contact op met John van Slobbe voor een verkennend en vrijblijvend gesprek: 06-36333363.

 

© Copyright - ThuisBV | Algemene voorwaarden | Privacy statement
© Copyright - ThuisBV
scrolltotop