Menu
Logo thuisonderhoud.nl
Handige app voor huurders
Handige app voor huurders

Kostenreductie en excellente dienstverlening: Handige app voor huurders van een woningcorporatie

Thuisonderhoud ontwikkelt een handige app voor huurders om eenvoudig en op ieder gewenst moment zaken te kunnen melden bij de woningcorporatie.

Waarom neemt Thuisonderhoud dit initiatief?

Corporaties zoeken continu naar mogelijkheden om de kwaliteit van (digitale) dienstverlening richting haar huurders te verbeteren. Het op een eenvoudige en laagdrempelige wijze en op ieder gewenst moment kunnen melden van een gebrek in of aan de woning (reparatieverzoek) is hier een voorbeeld van. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone en altijd wel even een moment over om bijvoorbeeld even snel een reparatieverzoek (met een foto!) bij de corporatie in te dienen.

Corporaties ontdekken steeds meer de mogelijkheden en voordelen van het inzetten van handige, digitale tools om hun dienstverlening te verbeteren. Naast minder handling kan digitale dienstverlening ook de uniformiteit en kwaliteit van de dienstverlening bevorderen.

Waar kan de app voor gebruikt worden?

Dit wordt uiteraard bepaald door iedere corporatie zelf. De app kan volledig naar de wensen en in de huisstijl van de corporatie worden ingericht. Wij denken bijvoorbeeld bij de mogelijkheden van een app aan:

  • Melden van een reparatieverzoek;
  • Inplannen van een afspraak voor uitvoering van de werkzaamheden;
  • Melden van sociale problematiek, b.v. overlast, vervuiling;
  • Bekijken van het huur- en/of koopaanbod;
  • Aanmaken van een bericht of ander verzoek aan de corporatie;

Kan er een koppeling tussen de app en een reparatiebeslisboom, planningsmodule en/of de primaire systemen van de corporatie en/of de onderhoudsbedrijven gemaakt worden?

Ja! Hiervoor geldt dat aan de hand van de concrete behoefte van een corporatie doorontwikkeling van de app met koppelingen tussen tools en systemen op termijn mogelijk is. Dit is mede afhankelijk van de mogelijkheden die de leverancier van het primaire systeem van de corporatie nu biedt en/of de bereidheid van die leverancier om in het gewenste tempo van de corporatie door te ontwikkelen.

Wanneer komt de app beschikbaar?

Samen met een aantal geïnteresseerde corporaties maakt Thuisonderhoud in Q1 2018 een demo-versie. De planning is dat de eerste maatwerk-apps voor een corporatie in Q2 2018 beschikbaar zijn.

Interesse in vrijblijvend gesprek?

Vindt u het interessant als wij voor een vrijblijvend gesprek bij u langs komen op kantoor?

Neem dan contact op met John van Slobbe (06-36333363) of stuur een mailbericht naar john@thuisonderhoud.nl

© Copyright - ThuisBV | Algemene voorwaarden | Privacy statement
© Copyright - ThuisBV
scrolltotop